Deze vijf luxe en zeen comfortabele appartementen liggen op de grens van de Abruzzen en le Marche, vanaf hier heeft u de gelegenheid om beide mooie regio’s te bezoeken.

Casa Anthos met een heerlijk zoutwater zwembad en tuin mooi gelegen in een prachtig heuvelachtig gebied met een spectaculair uitzicht op de Bergen Gran Sasso, Monti della Laga en de Monte Gemelli.

Gelegen in de rust van het platteland, maar toch dicht bij het darpje Sant’Omero, amringt door wijndorpjes en olijfgaarden, het leuke kustplaatsje Tortoreto lido is tien minute hier vandaan.

De bruisende stad San Benedetto del Tronto, het prachtige Ascoli Piceno, Teramo, Civitella del Tronto en Pescara, mooie steden rijk aan kunst en cultuur liggen hier een half uurtje vandaan.

De regio’s Abruzzen en le Marche hebben veel te bieden aan natuur en cultuur maar ook voor wie van lekker eten en drinken houd is het hier een waar paradijs.

In de vele osteria’s en achrtiurismi die hier zijn kun je genieten van lokale specialiteiten, maar ook tijdens de vele sagra of dorpsfeesten die hier worden gehouden.

Eigenlijk is het hier het hele jaar geweldig, ieder seizoen zorgt voor andere ontdekkingen heir op grens tussen de Abruzzo en le Marche in Casa Anthos
SatisfactionGuaranteed

Gebruik Maken Van de Aanbieding
Voor uw Zomervakantie
Boek nu
Het Aanbod is Geldig tot 20 Februari

Lees klant beoordelingen op TripAd

Volg ons op facebook

leuke kustplaatsje Italy

dove siamo

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

clicca Anthos