Ontspanning in Abruzzo

Als u erover nadenkt om uw vakantie in Abruzzo door te brengen en u advies wilt hebben over de belangrijkste dingen om te bezoeken bent u hier aan het juiste adres.

Tussen de pittoreske dorpjes en de warme kleuren van het landschap ligt een kleurrijke plaats waarin ontspanning en traditie elkaar ontmoeten om u een vakantie aan te bieden om nooit te vergeten. Anthos, met zijn verwarmde zwembad en uitzicht op de bergen, vertegenwoordigt een unieke ambiance die simpelweg het proberen waard is.

Hier bestaat het weer uit het ritme van de natuur, van de traditie, uit lauwe windstromingen die blazen over de glooiende heuvels die even verderop tot bergen uitgroeien. Het Gran Sasso is indrukwekkend.

Een doorzichtig zwembad dat de lichtblauwe hemel weerspiegelt, een accommodatie waar harmonie en welzijn in elkaar versmelten en waar onze staff klaar staat om u zowel ‘s zomers als ‘s winters in een unieke ambiance te ontvangen, om u de smaak van een onvergetelijk verblijf te geven: dit is slechts een voorproefje van de elegante ambiance en de rust die op u wachten in het Anthos VakantieVilla.

In de omgeving van het vakantiehuis zijn er ook genoeg plaatsen om van uw vrije tijd te genieten met activiteiten zoals shoppen, fitness, welzijn, sport, vissen, excursies te voet, te fiets of te paard, als ook interessante culturele, architectonische, historische en spirituele bezienswaardigheden; tot slot kan iedereen genieten van de overvolle agenda met evenementen die georganiseerd worden in de nabijheid van onze vakantievilla, van grote concerten op pleinen en stranden, tot magische witte nachten (cultureel vertier op grote schaal), enogastronomische feesten (wijnfeesten), historische reconstructies met kostuums uit de nagespeelde tijd en nog veel meer.

Kom tot rust in een gezellige accommodatie ondergedompeld in het groen op loopafstand van de bergen van het Gran Sasso d’Abruzzo, in de rust van de heuvels van Abruzzo waar het zwembad en het groen van het panorama de ontspanning en het vertier bevorderen met excursies en wandelingen.

Door te kiezen voor onze accommodaties, wordt u geïnformeerd over de mooiste routes en de mooiste bestemmingen van Abruzzo, hoe er te komen en elk detail kan nuttig zijn om optimaal te kunnen genieten van de wonderen van ons gebied.

De Anthos VakantieVilla, ondergedompeld in de natuur en de schoonheden van Abruzzo, is sinds jaar en dag attent op de exploitatie van het gebied door de bezoeker te vergezellen op zijn/haar tocht naar de ontdekking van de onbegrensde natuurlijke, culturele en enogastronomische (eten en wijn) schatten die het te bieden heeft.

Neem contact met ons op en profiteer van de korting.

 

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

clicca Anthos